9 000 лв. ще бъде наемът на пловдивския "Колодрум" за ден‏

7173
9 000 лв. ще бъде наемът на пловдивския "Колодрум" за ден‏

Поне 9 хиляди лева на ден ще трябва да заплащат желаещите да използват новостроящата се зала „Колодрум“, заяви кметът Иван Тотев. По думите му цените за наем на помещенията ще бъдат обособени в специална глава в общинската наредба, съобщава Дарик нюз.

Най-вероятно официалното откриване на Колодрума ще бъде на 30 август, а не на 27-и, както се твърдеше от общината досега. В края на август през Пловдив ще премине вторият етап от колоездачната обиколка на България, която ще финишира на паркинга на Колодрума, където ще бъде и официалната церемония по откриването му.

В Пловдив търсят работници за археологически разкопки‏

Седем-осем души за общи работници на археологическите разкопки пред Пощата търси да назначи община Пловдив. За работата, която те ще въ...

Общинската администрация все още чака Акт 15, който би трябвало да е готов до края на тази седмица и след това най-късно до средата на август трябва да бъде готов и Акт 16.

Кметът уточни, че все още не е ясно дали в наемната цена на залата ще бъдат включени и паркоместата или за тях ще се плаща отделно. По думите му със сигурност те ще могат да бъдат ползвани от живущите в района срещу определена тарифа, тъй като ще бъдат охранявани. За сравнение, столичната зала "Арена Армеец" наемът е 15 хиляди лева на ден, но тази цена включва и паркоместата.

 

 

С концерт срещу дрогата тръгва фестивалът Street Masters в Пловдив

С концерт по случай Световния ден за борба с наркотиците днес в Пловдив започва най-големият уличен фестивал в България и Източна Европ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com