Ин витро център в Пловдив подарява две процедури на двойки с репродуктивни проблеми

10638
Ин витро център в Пловдив подарява две процедури на двойки с репродуктивни проблеми

Медицински център „Ню Лайф“ се включва в благотворителната инициатива на пловдивското читалище „Д-р Христо Аджаров“, чиято цел е да помогне на хора с репродуктивни проблеми да се сдобият със свои деца.

Най-новата ин витро клиника у нас ще участва в концерта, организиран от читалищното настоятелство тази вечер от 18,30 ч. в зала „България“ на Конгресния център в Международния панаир. Специалистът гинеколог и управител Д-р Добринка Петрова ще присъства на благотворителната проява. Екипът ще подари чрез фондация „Искам бебе“ на пациентите две процедури – партньорска инсеминация и донорска инсеминация.

Смолян с амбиция да създаде местен "Ин витро" фонд

Проведохме среща с представители от фондация „Искам бебе” с идеята да създадем и в нашата община местен фонд "Ин витро". Ин...

В концерта ще участват Дамски хор „Тримонциум“, Мъжки хор „Стефка Благоева“, Подготвителен хор на пловдивските момчета, Танцов ансамбъл „Иглика“ и Клуб за спортни танци „Сияна Данс“.

Входът за концерта е 20 лева и всеки, решил да помогне на каузата, ще може да го закупи на място преди началото на спектакъла. Организаторите очакват да съберат повече от 10 000 лева., които ще бъдат предоставени на фондация „Искам бебе“ за пациенти от Пловдив. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com