Изчезнал в Пловдив студент беше намерен мъртъв

10999
Изчезнал в Пловдив студент беше намерен мъртъв
Снимка: БГНЕС

В подножието на Джендем тепе в Пловдив в неделя вечерта бе открито тялото на изчезналия преди две седмици студент Момчил Семерджиев, предаде БГНЕС. Младежът беше в неизвестност от 18 септември, само дни, след като се е върнал от бригада в САЩ, а първо близките му, после и полицията го издирваха.

Според информация на Нова телевизия няма данни за насилствена смърт. Предполага се, че Момчил е паднал от скалите на тепето, но тепърва тази версия трябва да се изясни.

Сътрудникът на изчезнал плевенски бизнесмен също е в неизвестност

Бизнесменът Роберт Трейн, съдружник на безследно изчезналия Йоско Исаев от Плевен, също е обявен за издирване. Това съобщи „24 ча...

В последния ден, когато е видян, Момчил е бил със свои приятели на Бунарджика. В 1:30 часа се обадил на брат си, че е пред дома им, но си е забравил ключовете. Брат му, обаче, не е бил в къщи и се е върнал след 20 минути. Момчил вече не е бил там. Близките му осъзнават, че го няма едва на другата сутрин. В последните дни в Пловдив листовки със снимката на момчето бяха разлепени из целия град. Проверени са редица сигнали, но никой от тях не дава резултат. Момчил не е имал рисково поведение, не е носел със себе си много пари, не е имал врагове, по данни на близките.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com