Разследват евентуално склоняване към самоубийство за смъртта на 20-годишния Момчил

8595
Разследват евентуално склоняване към самоубийство за смъртта на 20-годишния Момчил
Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство срещу неизвестен извършител по чл. 127 от Наказателния кодекс – за подпомагане или склоняване към самоубийство и последвало такова. Разследването се води за смъртта на 20-годишния Момчил Семерджиев от Пловдив. Тялото му беше намерено в неделя вечерта в подножието на Джендем тепе.

От прокуратурата съобщават, че на 4 октомври 2015 г. в 19,23 часа е подаден сигнал на тел. 112 за намерен труп на мъж на южния склон на Младежкия хълм в Пловдив, в подножието на скали, намиращи се над Стоматологичния факултет.

Изчезнал в Пловдив студент беше намерен мъртъв

В подножието на Джендем тепе в Пловдив в неделя вечерта бе открито тялото на изчезналия преди две седмици студент Момчил Семерджиев, пр...

При огледа не са открити данни за насилствена смърт. По-късно е установена самоличността на Момчил Семерджиев. До трупа са открити документи за самоличност и мобилни телефони.

Под ръководството на Районна прокуратура-Пловдив се извършват процесуално-следствени действия – огледи, разпити на свидетели, назначени са експертизи и др., информира БНР.

Младежът, който учи в Техническия университет, беше в неизвестност от 19 септември. Тогава към 1,30 ч се обадил на брат си Явор да му отвори, защото си е забравил ключовете. Братът не бил вкъщи и като се прибрал, Момчил вече го нямало. Три дни по-рано студентът се върнал от бригада в САЩ. За последно бил с приятели на разходка край тепето Бунарджика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com