В Пловдив подаряват процедура за двойка с репродуктивни проблеми

10583
В Пловдив подаряват процедура за двойка с репродуктивни проблеми

Процедура на двойка с репродуктивни проблеми дари на сдружение „Зачатие“  най-новият ин витро център у нас "New Life". Средствата бяха събрани на благотворителна коледна изложба, организирана днес в детския център на МОЛ „Галерия“ в Пловдив. Чекът ще бъде дарен на Бабинден, 21 януари  2015 г., когато се чества Денят на родилната помощ у нас. Щастливците ще бъдат определени с жребий.

Благотворителната кампания се проведе с подкрепата на район „Южен“ и лично на кмета Валентин Василев. През декемри екипът на "New Life" обяви сред децата от детските градини на територията на района конкурс за детска рисунка на тема "Моето семейство". Над 150 творби бяха предоставени на центъра за благородната кауза.

Бляскав коледен бал събра хората, които сами са превърнали оловото в злато

Клуб на алхимика. Негови членове могат да бъдат всички, които са постигнали житейски успехи. И са го направили сами, а не са го получил...

Детският център в МОЛ-а се оказа тесен за малчуганите, техните родители, баби и дядовци, пристигнали за коледното парти. Малките художници, чиито рисунки бяха вече експонирани в специална изложба, с нетърпение търсеха рисунките си, за да се снимат пред тях като истински автори.

„Благодарим ви, че сте тук с нас, идеята ни е да помогнем на повече хора да чуят „Мамо, обичам те!“, откри изложбата управителката на "New Life" д-р Добринка Петрова. - Нашата работа е не само въпрос на обич и висок професионализъм, но и на обществена мисия.“

След като откриха рисунките си, децата с нетърпение се заоглеждаха за Дядо Коледа. „Дядо Коледа! Дядо Коледа!“, чу се дръжно, а Добрият старец веднага откликна - с бавни стъпки и под ръка със Снежанка, дойде при тях. Хлапетата го наобиколиха и започнаха да се надпреварват да разказват как са рисували за конкурса „Моето семейство“, за своите братчета и сестричета, да рецитират стихчета и да пеят песни. Всички  малчугани получиха от Дядо Коледа и Снежанка скицник и флумастери с пожеланието да развият таланта си на художници, както и много лакомства. След това се втурнаха към играчките в детския кът.

В същото време родителите разглеждаха рисунките и наддаваха за най-добрите произведения, а чаровните служителки на центъра Дани и Маги едва смогваха да отпишат продадените творби. Когато работата приключи, а дядо Коледа зарадва и последното дете, домакините от „New Life“ поднесоха на хлапетата огромна бяла торта, осветена от фойерверки.

Вицепрезидентът Маргарита Попова официално закрива изложбата „Животът на малцинствата в България“

Вицепрезидентът на Република България Маргарита Попова пристига в Пловдив на 22 декември 2014 г. /понеделник/ в 13.30 ч. за официалното...

Чудесно празненство, децата са толкова щастливи – срещнаха се с дядо Коледа, получиха подаръци и най-важното талантът им бе оценен, благодариха родители и питаха кога ще е следващото тържество. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com