Венелин Найденов е новия директор на НАП в Пловдив

11215
Венелин Найденов е новия директор на НАП в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Венелин Найденов е избран за директор на териториалната дирекция на НАП в Пловдив. Той встъпва в длъжност след спечелен конкурс в надпревара с още трима кандидати.

Венелин Найденов е роден през 1971 година. Завършил е висшето си образование със степен "магистър" в СА "Димитър А. Ценов" в Свищов, специалност "Социално и застрахователно дело". През 2006 година защитава втора магистратура по публична администрация в Техническия университет във Варна. 

НАП започна проверки на вестници и издатели

От Националната агенция по приходите са започнали ревизии на всички издатели на централни печатни издания. Това съобщиха от самата инст...

В системата на данъчна администрация е от 1 януари 2006 г, като преди това 8 години е бил финансов ревизор в РУСО Пловдив. В Националната агенция за приходите започва като старши инспектор в отдел "Координация". По-късно е повишен в длъжност главен инспектор, а от края на 2012 г. до средата на 2015 г. беше началник на сектор "Ревизии" в дирекция "Контрол" в НАП Пловдив. 

Като директор на териториалната дирекция, под негово ръководство ще са шест офиса на НАП в Южна България – Пловдив, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Смолян и Кърджали

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com