Бизнесменът, който празнува в Античния театър не разбира къде е проблемът

6272
Бизнесменът, който празнува в Античния театър не разбира къде е проблемът
Снимка: Thinkstock

Аз много съм изненадан за този шум, не виждам нищо нередно. Спазили сме всички разпореждания, подали сме молба до община.

Това каза пред Нова телевизия бизнесменът Георги Самуилов, чието парти в Античния театър в Пловдив предизвика възмущението на пловдинчани.

Рожденикът, празнувал в Античния театър в Пловдив, няма да бъде глобен

Община Пловдив не може да наложи глоба на бизнесмена Георги Самуилов, който разбуни духовете под тепетата, след като реши да празнува д...

Самуилов се извини на пловдивчани и обяви, че ще направи дарение, като организира благотворителна изложба.

"Гостите на партито бяха чужденци, ние популяризирахме дейността на античния театър", убеден бе в правотата си бизнесменът.

Водещият Виктор Николаев коментира думите му така: "Надявам се, че зрителите са разбрали - с вас няма да имам този късмет."

Припомняме, че вчера стана ясно, че цената за мероприятие на сцената на Античния театър е 2 872 лв., а контрол върху съдържанието от Стария град нямат. Тъй като, обаче, наскоро се породи напрежение заради концерт на "Пайнер" на сцената на Античния театър, след което разрешението бе отнето, лъсват пукнатини в наредбата, която регламентира отдаването под наем на културни обекти в резервата.

За 2,8 хил. лв. правиш рожден ден с маси на сцената на Античния театър в Пловдив

Частен рожден ден с маси на сцената и шумна музика до три часа през нощта не къде да е, а на Античния театър, взриви протестите на плов...

На практика единственото нарушение е шумната музика след официално обявения час, но въпреки сигналите на граждани, от полицията не са реагирали точно заради наличието на разрешение.

Вместо фирмено парти, на античната сцена се е празнувал 50-годишният юбилей на петролен бос от Раковски Георги Самуилов. Той ще бъде глобен за това, че не е спазил часа, в който трябва да сложи край на шумотевицата, заяви тогава Анелия Гешева пред БНТ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com